Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ''ΜΕΛΙΣ''

Καλλυντικά ΜΕΛΙΣ από μια ελληνική εταιρία που αγαπά και σέβεται αυτό το μοναδικό πλάσμα, τη μέλισσα. Στηρίζονται σε παμπάλαιες γνώσεις και συνταγές, αλλά και πρώτες ύλες που παρασκευάζονται σε ένα πρότυπο μελισσοκομείο. Οι επιχειρήσεις «ΠΡΟΜΕΛΙΣ» περιλαμβάνουν μια σειρά από δραστηριότητες με αφετηρία τη μελισσοκομία και τα προϊόντα της μέλισσας.
 Προσωπικά δοκίμασα δυο από τα προϊόντα των καλλυντικών και αυτά θα σας παρουσιάσω πιο κάτω.

Η κρέμα σώματος «Melis easy » για την καθημερινή περιποίηση του σώματος. 200ml
 Μια κρέμα σώματος για καθημερινή χρήση που μπορεί να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και πλούσια θρέψη στην επιδερμίδα σας. Η σύνθεσή της ενδυναμώνει την επιδερμίδα σας και την βοηθά να παραμένει απαλή και ελαστική, ενώ συγχρόνως την προστατεύει όλη μέρα από τον ήλιο, τον αέρα και την ρύπανση του περιβάλλοντος. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και έντονα μαλακτική και επουλωτική δράση, ενώ παράλληλα συμβάλει στην αποτελεσματική ανάπλαση της επιδερμίδας. Η τακτική χρήση αυτής της ιδιαίτερης κρέμας θα προσθέσει φωτεινότητα και λάμψη στην επιδερμίδα σας, που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.
 Μια κρέμα με υπέροχο άρωμα και καταπληκτική υφή, είναι ευγενική με το δέρμα και πάνω από αλλα νιώθεις ότι του κάνει καλο.
~~~~~~~~~
Η κρέμα σώματος F/Κ «Melis plus» πετυχαίνει ανανέωση των κυττάρων, ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, σύσφιξη του δέρματος και αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.
Η κυτταρίτιδα θεωρείται σαν ένας από τους πιο ύπουλους εχθρούς της γυναίκας, που δύσκολα καταπολεμείται. Με την κρέμα σώματος F/Κ «Melis plus» όμως, φαίνεται πως και αυτή βρήκε τον μάστορά της. Η ενεργή δράση αυτής της κρέμας, τονώνει και συσφίγγει τους ιστούς του δέρματος, απαλύνει το φαινόμενο της κυτταρίτιδας και επαναφέρει την ελαστικότητα και την λεία όψη στην επιδερμίδα σας. Ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς παραγωγής του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βοηθάει το δέρμα σας να δείχνει σφριγηλό, φρέσκο και υγιές. Αποτελεί την ιδανικότερη λύση για εσάς που θέλετε άμεσα και ορατά αποτελέσματα, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές της επαναστατικής αυτής κρέμας σώματος.
Κυτταρίτιδα, ένα πρόβλημα για το οποιο οι περισσότερες από εμάς έχουμε δοκιμάσει πολλά προϊόντα. Αυτή η κρέμα μου έκανε εντύπωση γιατί ταυτόχρονα είναι ελαφριά με το δέρμα αλλα έχεις επίσης πραγματικά την αίσθηση ότι λειτουργεί, χωρίς να κολλάει, χωρίς να μυρίζει έντονα, χωρίς να καίει, χωρίς να την νιώθεις λιπαρή. Μου άρεσε πραγματικά!
~~~~~~~~~
Αυτά ήταν τα προϊόντα ΜΕΛΙΣ που δοκίμασα εγώ. Εσείς εάν θέλετε να γνωρίσετε όλα τα προϊόντα της εταιρίας μπορείτε να επισκεφθείτε το site της:
 Τα προϊόντα ΜΕΛΙΣ μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.`

1 σχόλιο:

  1. Τα έχω δοκιμάσει και Είμαι φαν και Δεν τα αλλάζω ,ένα χρόνο τα έχω στα χέρια μου όπου είναι υπέροχο και για δώρα. Φιλικά από την Όμορφη Σύρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή